Pokud jdete kolem rozpadlého dřevěného plotu, kde není jediná plaňka zdravá, tak si pomyslíte, že zde majitel není, nebo že je to lenivý všivák. A že je to věčná škoda. Nemlich totéž vás napadne, pokud je kovový plot na mnoha místech zrezivělý a původní nátěr, pokud nějaký byl již ani není vidět. Takže si pomyslíte to samé. Prostě poznáte, že se plotu dlouhá léta nikdo nevěnoval. A že nikdo asi ani nemá zájem. Když projdete kolem plotu betonového, nepoznáte nic. Je to dáno tím, že beton odolává jak nástrahám času, tak i špatným povětrnostním podmínkám. Nevadí mu ani déšť, ani mráz, ani horko ani zima a jeho životnost je tak na sto a více let.

dřevěný plot

Namítnete sice, že něco takového šedivého a studeného byste si na zahradu nedali, protože navíc chcete, aby bylo vidět, jak ji máte hezkou. To je dáno, bohužel, zastaralými představami. Každý se domnívá, že betonový plot může být jen takový, jaký jej používala armáda. Jenže tak tomu dávno není. Pokud už je plošný, může být také hezky barevný. Ale může být také sloupkový, takže do zahrady krásně vidět jde a může být také naprosto jiný. Zkuste se podívat na webové stránky prodejce a uvidíte sami, že svou představu o šerednosti betonového plotu změníte. Že nevíte, kam se podívat. Aha, tak to napravíme.

železný plot

Trochu níže máte odkaz, na který si klikněte, a tak se vlastně dostanete na již výše zmíněné webové stránky. Zde najdete spousty dalších informací, například betonový plot cena a další a další. V klidu si to celé projděte a pokud zrovna plot budete stavět, nebo o někom víte kdo by tedy chtěl, tak není problém se přímo na těchto webových stránkách domluvit spolupráci. Pro výpočet ceny jen budete muset znát metry a zbytek už vám firma přibližně vypočítá. Přibližně proto, že nezná terén, takže to přesně spočítat nelze.

Nuže, zbytek je již jen na vás.